Ενισχύεται η συνεργασία Δήμου Χερσονήσου – Ένωσης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη παρουσία του αντιδημάρχου Τουρισμού Ευθύμη Μουντράκη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» Γιώργος Χριστοδουλάκης και ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων Στέλιος Ζαχαριουδάκης. Στη συνάντηση παρέστη και ο αντιδήμαρχος κ. Κατσαμποξάκης Σπύρος.

Στη συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Δήμου Χερσονήσου, με την Δημοτική Αρχή να κατανοεί τα ζητήματα και να δεσμεύεται ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Μαστοράκη και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους, ανέπτυξε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα δεκάδες ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για την τοπική οικονομία της περιοχής και τόνισε ότι μέσα από την αγαστή συνεργασία όλων των τοπικών φορέων, της Ένωσης, της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας, των Συλλόγων κλπ, μπορούν να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της ερχόμενης τουριστικής περιόδου.

© 2016 Filoxenia Union
Development Sunny Web – Design MPF