Εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου Filoxenia

Τρεις εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό διοργανώνει η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου Filoxenia, προσκαλώντας τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, αλλά και όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν, να συμμετέχουν σε αυτές.

Ειδικότερα, πρόκειται για:

filoxenia

Εκδρομή στην Πολωνία και την Ουγγαρία, την πιο όμορφη πλευρά της κεντρικής Ευρώπης, από 28 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου.

Εκδρομή στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, δυο φανταστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, από 3 έως 11 Νοεμβρίου 2016.

Εκδρομή στην αγαπημένη μας Ελλάδα και ορισμένους από τους πιο όμορφους προορισμούς, όπως την Αράχωβα, τους Δελφούς, την Ναύπακτο, την Λευκάδα, την Πρέβεζα, τους Παξούς, τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια, τον Βίκο, τα Τζουμέρκα, την Καλαμπάκα, τα Μετέωρα και τον Βόλο, από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2016.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Χριστοδουλάκης τόνισε: «Η Ένωσή μας έχει καθιερώσει τον θεσμό αυτών των εκδρομών, κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Μέσα από αυτές τις δράσεις, ερχόμαστε όλοι πιο κοντά, μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε νέα μέρη και να συζητήσουμε με συναδέλφους, αλλά και να προβάλλουμε το Ηράκλειο και την Κρήτη σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και στην Ευρώπη. Προσκαλούμε λοιπόν τους συναδέλφους, αλλά και όποιον επιθυμεί λίγες ημέρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, να μας ακολουθήσει και είμαι βέβαιος ότι θα περάσει υπέροχα».

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ένωσης στο τηλέφωνο 2810332691, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. με 2 μ.μ.

© 2016 Filoxenia Union
Development Sunny Web – Design MPF